Automation 360 RPA Essentials Student Prep Quiz Answers

In this article, we will be looking at the Automation 360 RPA Essentials Student Prep Quiz Answers. So, let’s get started.

Disclaimer: This article is intended for educational purposes only.

Q1. Which of the following roles signs-off the UAT results?

  • CoE
  • Process Owner
  • Solution Architect
  • RPA Developer

Answer: Process Owner

Q2. The Process Definition Document is finalized in the _______________ phase.

  • Discovery
  • Design
  • Development
  • Deployment

Answer: Discovery

Q3. Select the phases in which the Solution Architect plays a role. Choose three.

  • Discovery
  • Design
  • Development
  • Testing
  • Deployment

Answer: Design, Development, Testing

Q4. Which of the following users provides business demos during the Development phase?

  • Process Owner
  • Solution Architect
  • RPA Developer
  • Business Analyst

Answer: RPA Developer

Q5. Select the tasks involved in the Discovery phase. Choose two.

  • Feasibility and Complexity Analysis
  • Process prioritization
  • Creating SSD
  • Creating Bots
  • Testing Bots

Answer: Feasibility and Complexity Analysis, Process prioritization

Q6. Who approves the Process Definition Document? Choose two.

  • Solution Architect
  • RPA Developer
  • Business Analyst
  • Process Owner
  • CoE

Answer: Process Owner, CoE

Q7. What inputs from the Discovery phase are necessary to complete the Design phase successfully? Choose two.

  • Approved Solution Design Document
  • Approved Process Definition Document
  • Updated Bot Inventory Updated Dev Tracker
  • Walkthrough of the Process Definition Document

Answer: Approved Process Definition Document, Walkthrough of the Process Definition Document

Q8. What are the responsibilities of the Solution Architect in the Design phase? Choose two.

  • Prepares the Process Design Document
  • Performs the technical assessment of the identified automation opportunity
  • Provides the RPA infrastructure access
  • Prepares the Solution Design Document
  • Signs-off the Solution Design Document

Answer: Performs the technical assessment of the identified automation opportunity, Prepares the Solution Design Document

Q9. What inputs from the Design phase are necessary to complete the Development phase successfully? Choose two.

  • Approved Solution Design Document
  • Bot User Guide
  • UAT test cases
  • Sprint plan
  • Code review checklist

Answer: Approved Solution Design Document, Sprint plan

Q10. What are the responsibilities of an RPA Developer in the Development phase? Choose two.

  • Perform code review
  • Perform unit testing
  • Buid the bots
  • Prepare the UAT test cases
  • Approve the UAT test cases

Answer: Perform unit testing, Build the bots

Q11. What are the responsibilities of the Subject Matter Expert in the Testing phase? Choose two.

  • Create Release Notes
  • Create Bot User Guide
  • Perform functional UAT testing
  • Approve the UAT results
  • Schedule the bots in the UAT Control Room

Answer: Perform functional UAT testing, Schedule the bots in the UAT Control Room

Q12. Which of the following documents are required to initiate bot deployment on the Product Control Room? Choose three.

  • Production Deployment Check List
  • Production release notes
  • Bot Inventory
  • SOP
  • Process Design Document

Answer: Production Deployment Check List, Production release notes, Bot Inventory

Q13. Who is responsible for scheduling bots in the Production Control Room?

  • Process Owner
  • CoE
  • Solution Architect
  • Subject Matter Expert

Answer: Subject Matter Expert

Q14. Who initiated the Change Request in the case of an application-driven change?

  • Business Process Owner
  • Project Sponsor
  • CoE
  • Application Owner

Answer: Business Process Owner

Q15. To support the customer’s business expansion to other geographical locations, a new data center is added to handle additional transaction volumes. This is an example of a/an ____________.

  • Business-driven change
  • Infrastructure-driven change
  • Apllication-driven change
  • Data-driven change

Answer: Infrastructure-driven change

Q16. Arrange the steps in the correct order to achieve transformation of process documentation to automation.

  • Analyze
  • Automate
  • Capture
  • Document
  • Map

Answer: Capture, Map, Analyze, Document, Automate

Q17. Which of the following tasks are performed by a Discovery Bot Administrator? Choose three.

  • Creating a Process
  • View all approved recordings from assigned users
  • Annotate the recordings
  • AssociateDiscovery Bot Analyst with a process
  • Create Opportunities from Aggregated View

Answer: Creating a Process, Associate Discovery Bot Analyst with a process, Associate Discovery Bot User with a process

Q18. Which of the following users created opportunities from aggregated views of recordings?

  • Discovery Bot Administrator
  • Discovery Bot User
  • Discovery Bot Analyst

Answer: Discovery Bot Analyst

Q19. Robert has just started using Automation 360. Arrange the following steps to help him create a task bot to automate a business process using Automation 360.

  • Log in to the automation 360 Control Room.
  • Run the bot.
  • Create a task bot.
  • Download and install the Bot Agent, register your device, and update credentials.

Answer: Log in to the automation 360 Control Room., Download and install the Bot Agent, register your device, and update credentials., Create a task bot., Run the bot.

Q20. Which of the following options can you use to register your device in the Community Edition Control Room?

  • Devices page and the Home page
  • Devices page and the Local device icon in the bottom-left menu
  • Home page and the Local device icon in the bottom-left menu
  • Activity page and the Home page

Answer: Devices page and the Local device icon in the bottom-left menu

Q21. Which of the following actions is used to move the cursor to a specific cell in a Microsoft Excel spreadsheet a CSV file?

  • Get single cell
  • Set cell
  • Go to cell
  • Select cells/rows/columns

Answer: Go to cell

Q22. When using the Recorder: Capture action, how will you know when an application object has been identified?

  • The application object is highlighted in green
  • The application object is highlighted in red
  • A message box appears indicating that the application object has been captured
  • No indication that the application object has been identified

Answer: The application object is highlighted in red

Q23. Map each action in the Error handler package to ist correct description

  • The action that gets executed regardless of whatever an exception occurs or not
  • The sequence of actions in which you expect to encounter an error.
  • The action that throws a custom message if the bot encounters an error.
  • The action that handles exception

Answer: Finally, Try, Throw, Catch

Q24. Which of the following actions allows you to perform a task and handles multiple exceptions?

  • Capture
  • Log to File
  • Try/Catch/Finally
  • If/Else

Answer: Try/Catch/Finally

Q25. Which action will you use to control the sequence of bot execution based on one or more conditions of a task?

  • If
  • Throw
  • Try
  • Finally

Answer: If

Q26. What are the features of a scalable bot? Choose two.

  • Handles changes in workload better
  • Limits number of inputs
  • Runs in a single business function
  • Includes reusable components
  • Uses fixed code structure

Answer: Handles changes in workload better, Includes reusable components

Q27. What are the features of a scalable bot? Choose two.

  • Helps to accelerate time to value for development
  • Built once and needs to be updated every time to run the bot
  • Input parameters are hard-coded for reuse of the bot code
  • Bot never runs into errors
  • Easily reusable and better maintainable

Answer: Helps to accelerate time to value for development, Easily reusable and better maintainable

Q28. What are the features of a scalable bot? Choose two.

  • Helps to accelerate time to value for development
  • Built once and needs to be updated every time to run the bot
  • Input parameters are hard-coded for reuse of the bot code
  • Bot never runs into errors
  • Easily reusable and better maintainable

Answer: Helps to accelerate time to value for development, Easily reusable and better maintainable

Q29. Which of the following action allows you to run one or more child bots from a parent bot?

  • Recorder: Capture
  • Task Bot: Run
  • Delay
  • Browser: Launch

Answer: Task Bot: Run

Q30. Which of the following actions can be recorded using the Automation 360 Universal Recorder? Choose two

  • Mouse Clicks
  • Window Movements
  • Window Resizing
  • Keystrokes

Answer: Mouse Clicks, Keystrokes

Q31. Which of the following is a key feature of Automation 360 UNiversal Recorder?

  • Enables recording only from a local machine
  • Requires reinstalling the entire software to upgrade the Automation 360 Universal Recorder to the recent version
  • Needs all the required applications to be on the Bot Developer’s machine
  • Enables recording from local and remote machines

Answer: Enables recording from local and remote machines

Q32. Which of the following should be followed while recording a task? Choose two.

  • Avoid moving windows around on the screen
  • Avoid selecting applications that are not part of the process
  • Use only click actions
  • Avoid capturing more than ten actions per recording
  • Avoid switching between applications

Answer: Avoid moving windows around on the screen, Avoid selecting applications that are not part of the process

Q33. Arrange the steps in the right order to assign a value to a variable. Steps to capture a value and assign it to a variable:

  • Locate the corresponding Capture action in the Bot Editor window
  • Select the Get property action from the Action drop-down list
  • Copy and paste the property name that displays the value shown in the Object properties panel
  • Assign a variable from the drop-down list to the output in the Assign to variable field.

Answer: Above is the right order

Q34. Which of the following actions is required before switching between two different applications without capturing any unnecessary steps?

  • Click the Pause button to pause the recording or click the Finish button to stop this recording
  • Select the recording screen from the recorder application drop-down list
  • Open all the windows before starting the record application
  • Select the other applications from the taskbar

Answer: Click the Pause button to pause the recording or click the Finish button to stop this recording

Q35. Which of the following actions is true when using Automation 360 Universal Recorder?

  • You will only be able to use mouse clicks
  • You will only be able to capture the field within the red outline
  • You cannot switch between screens while recording
  • You cannot edit the captured actions

Answer: You will only be able to capture the field within the red outline

Q36. In which of the scenarios is AISense most suitable? Choose two.

  • When standard object-based automation is not available or is unreliable
  • When applications to be automated are accessed over Citrix or RDP
  • When applications to be automated have simple web-based user interface
  • When apllications to be automated support object-based automation

Answer: When standard object-based automation is not available or is unreliable, When applications to be automated are accessed over Citrix or RDP

Q37. Which best practices will you follow when using AISense? Choose two.

  • Pre-load the AISense package before recording the task
  • Play back the bot on the same browser that was used to record the task
  • Wait for AISense to completely analyze the UI before recording the task
  • Play back the bot on the same screen resolution as the one used to record the task

Answer: 1, 3

Q38. Select the action that you will use to call a Python function in a bot.

  • Python script: Execute Function
  • Python script: Execute Script
  • Python script: Open and enter the code in the Manual input field
  • Python script: Open

Answer: Python script: Execute Function

Q39. Select the prerequisites for running a Python script in a bot. Choose two.

  • Python version 2.x or 3.x
  • Microsoft Visual C++
  • JDK 1.8
  • PATH environment variable set to the Python folder
  • PATH environment variable set to the JDK folder

Answer: 1,4

Q40. Math the actions with the description

  • Execute script
  • Execute function
  • Run function
  • Run JavaScript

Answer: above is the correct order

Q38. Select the action that you will use to call a Python function in a bot.

  • Python script: Execute Function
  • Python script: Execute Script
  • Python script: Open and enter the code in the Manual input field
  • Python script: Open

Answer: Python script: Execute Function

Leave a Reply

Your email address will not be published.